KVALITETNA USLUGA
POVOLJNI USLOVI
NOVA VOZILA

TU SMO ZBOG VAS


KO SMO MI

Firma Demi je osnovana 2008. godine kao agencija koja se bavi pružanjem usluga u oblasti registracije i osiguranja vozila. Tokom višegodišnjeg poslovanja agencija se svojim upornim i kvalitetnim radom izborila na tržištu i stekla je veliki broj vernih klijenata i saradnika.

Diversifikacija vrhunske usluge

Sa željom da svim svojim klijentima omogući što veću paletu usluga 2013. godine proširujemo svoj delokrug poslovanja osnivanjem preduzeća Demi auto doo, koje u svom objektu poseduje i tehnički pregled vozila kao i nova vozila koja služe za najam-rent a car.


Mi smo...

Sastojimo se od tima mladih i ljubaznih stručnjaka i osnovni cilj nam je da budemo stalno dostupni i da maksimalno olakšamo našim strankama. Nalazimo se u strogom centru grada, u neposrednoj blizini auto puta i „Gazele“ i vrlo lako nas možete pronaći i stići do nas.


...tu zbog vas.

Dok pijete kaficu u savremeno opremljenom i prijatnom ambijentu, naše ljubazno i profersionalno osoblje je tu da sasluša Vaše potrebe i nadje najbolje rešenje za Vas, tako da od nas odlazite sa kompletno pruženom uslugom, bez dodatnih aktivnosti koje oduzimaju Vaše vreme.

ČIME SE SVE BAVI DEMI AUTO D.O.O.

RENT-A-CAR

Najnovije u našoj ponudi. U kompaniji DEMI Auto možete, pod apsolutno najpovoljnijim uslovima, bez ikakvih skrivenih troškova, iznajmiti novo vozilo i učiniti svoje putovanje sigurnim koliko je to moguće.

TEHNIČKI PREGLED

U našoj laboratoriji naći ćete HIGH-END opremu za ispitivanje tehničke ispravnosti vozila, ne zato da bismo odgovorili na potrebu za još jednom procedurom, već da bismo odgovorili na potrebu za nedvosmislenom sigurnošću.

REGISTRACIJA VOZILA

Kod nas možete obaviti kompletan proces registracije vozila, počev od tehničkog pregleda, koji će naš stručni tim odraditi kvalitetno na najsavremenijoj opremi, preko osiguranja vozila kod renomiranih osiguravajućih kuća i uplate troškova, pa do produženja registracije i izdavanja registracione nalepnice i to sve po najpovoljnijim uslovima i bez dodatnih i skrivenih troškova.

OSIGURANJE VOZILA

Kada pričamo o kompaniji DEMI AUTO D.O.O. mi Vam, u svom širokom spektru usluga, nudimo sve moguće vrste osiguranja vozila, tj: obavezno, kasko, delimični kasko i zeleni karton, koji je još uvek potreban za odlazak kolima u neke zemlje u okruženju. Obzirom da smo jako dugo u ovom poslu i da postavljamo standarde, slobodno se možete osloniti na nas, jer mi nismo ništa drugo do VAŠ POUZDAN PARTNER.

ŠTA NAS IZDVAJA

HILJADE KLIJENATA, MILIONI KILOMETARA


Veliko i dugogodišnje iskustvo u poslovima kojima se bavimo donelo nam je hiljade zadovoljnih klijenata. Postanite i Vi jedan od njih...